despre noi servicii produse noutati contact
de | en | fr | is | it | es | ro
Produse

Automatizari, comanda si control

CESS ofera partenerilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe, care pot fi corelate cu sistemele de securitate.

Actionari pentru porti batante
Sisteme de actionare pentru porti batante cu unul sau doua canale, cu dimensiuni de pana la 2,5m, destinate utilizarii in mediul rezidential sau industrial. Exista doua categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentare la 24 V.

Actionari pentru porti culisante
Sunt disponibile trei variante de motoare, in functie de dimensiunile si greutatea portii actionate. Se regasesc in doua versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal si porti foarte grele.

Actionari pentru porti de garaj si industriale
In functie de tipul constructiv al uşilor, exista actionari pentru usi culisante, usi sectionate, sau pentru porti de garaj basculante. Exista variante care sunt destinate doar mediului rezidential sau industrial.

Bariere pentru restrictionare acces auto
Bariere electromecanice pentru restrictionare acces autovehicole, pentru mediul industrial sau rezidential, cu lungimea bratului cuprinsa intre 3,5 - 6m. Exista doua categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentare la 24V.

Inca nu am vazut o problema, oricat de complicata, pe care, daca o abordezi corect, sa nu devina si mai complicata.

Poul Anderson