despre noi servicii produse noutati contact
de | en | fr | is | it | es | ro
Despre Noi

Obiective

Obiectivul nostru este acela de a ajunge in topul primelor 10 companii de securitate in urmatorii 5 ani, implementand o strategie de durata, bazata pe cele mai inovatoare solutii tehnice adresate partenerilor nostri. Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile acestora prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare.
Suntem continuu in cautarea de solutii alternative mai sigure si mai performante, avand un atribut comun - calitatea.

Solutia completa
Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere si centralizare a datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel, in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat.

Flexibilitatea
Cunoasterea problemelor partenerilor nostri ne ajuta sa ne perfectionam sistemele de securitate, astfel incat fiecare dintre acestea este adaptat la cerintele impuse de nivelul de securitate.

O alegere sigura
Echipa de specialisti si tehnicieni din cadrul companiei noastre ne ajuta sa transmitem mai departe increderea noastra in echipamentele pe care le-am promovat in timp. Cunoasterea in detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme si solutii integrate optime, indiferent de capacitatea si amploarea obiectivului.

Am învăţat că succesul se măsoară nu doar prin poziţia pe care ai dobândit-o într-o viaţă de om, ci prin obstacolele pe care a trebuit să le depăşeşti ca să ajungi în poziţia respectivă.

Booker T.Washington, dascăl american, lector afroameri-can
1856-1915