despre noi servicii produse noutati contact
de | en | fr | is | it | es | ro
Produse

Sisteme de control al accesului

Sisteme de control al accesului au rolul de a limita accesul persoanelor în diferite spaţii, la momente diferite de timp, contribuind în acest fel la mărirea gradului de securitate. Restrictionarea se poate face in functie de drepturile de acces ale persoanelor, facilitand obţinerii de situaţii şi rapoarte privind prezenţa, circulaţia si răspândirea persoanelor în zonele de securitate ale obiectivului.

Functionarea sistemului de control acces poate fi locala sau in retea.

Functionarea in regim local permite accesul printr-o usa a mai multor utilizatori, dupa un program prestabilit, fara a impune limitari cu privire la numarul de usi controlate.

Functionarea in retea permite corelarea informatiei de catre unitatile centrale de control acces astfel incat utilizatorii pot accesa trasee prestabilite dupa programe de acces prestabilite.

Sistemul permite dispecerizarea, printr-un soft adecvat, a spatiilor in care se realizeaza accesul controlat. Daca in retea este cuplat un PC, atunci prin intermediul programului din calculator se pot realiza urmatoarele operatii: configurarea sistemului,observarea in timp real a starii usilor, cunoasterea in timp real a evenimentelor produse, vizualizarea tuturor evenimentelor produse in timp de o zi, o saptamana, sortarea evenimentelor dupa anumite criterii si afisarea acestora pe ecran sau trimiterea lor la imprimanta.

Sistemul de control acces poate functiona cu: cartele de proximitate, cartele magnetice, cu cod de bare, wiegand sau tastaturi cu cod de acces.
Sistemul se completeaza cu elemente de limitare fizica a accesului: incuietori electromagnetice, turnicheti, porti actionate electric, bariere auto, etc.

Astfel,
Turnicheti - permit alegerea modelului optim, adaptat oricarui punct de acces / verificare, acestia pot fi tip tripod sau rotori, sunt controlati de la distanta, de la panoul de comanda, putand fi usor integrati in sisteme mai ample de control al accesului. La un raport bun calitate/pret, turnichetii asigura un nivel excelent de securitate pentru spatii industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport / antrenament, statii, instalatii militare, aeroporturi; pot fi prevazuti cu o serie de balustrade / grilaje asortate, perfect adaptate fiecarui caz in parte.

Porti cu actionare electrica
Portile de restrictionare a accesului, au un design elegant si sigur, se potrivesc perfect tuturor aplicatiilor ce presupun acordarea accesului intr-un sens si blocarea acestuia in sensul opus. Instalarea lor se realizeaza cu usurinta, mecanismul electromecanic aflandu-se in piciorul-suport al portii.

Sunt comandate de la distanta prin intermediul panoului de comanda sau al sistemului de control al accesului. Ele dispun de o serie de moduri de operare si sunt destinate accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional.

Poarta mobila se deschide automat, fie de la nivelul panoului de comanda, fie ca urmare a activarii senzorilor in infrarosu de intrare/iesire.
Dupa fiecare trecere prin poarta, panelele mobile revin automat la pozitia initiala.

Design-ul este remarcabil pentru inalta siguranta in exploatare, datorita utilizarii dispozitivelor electromagnetice de blocare si a motorului de curent continuu fara perii.
Specificatii tehnice:
Pentru aplicatii de interior:
Portile si panelele mobile sunt realizate din otel inoxidabil.
Panelele sunt prevazute cu fatete de plastic pe care sunt inscriptionate semnele de restrictionare/acordare a accesului.

Aplicatii:
Birouri, banci, centre expozitionale, muzee, cladiri administrative, statii de tren, aeroporturi etc.

Este din ce în ce mai clar - şi o constat cu amărăciune - că devenim mai degrabă tehnici decât umani.

Albert Einstein 1879-1955